(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. febr. 24. 19:52
Országszerte a katolikus iskolák javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a képviselőtestületi ülés miatt a felnőtt hittan elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től délután 4-ig egyházközségi nagyböjti lelkinap lesz plébániánkon a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 18. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőévesek számára Imaiskola lesz a Kelenvölgyi Plébánián, és ugyancsak 7-től a Szent Angéla női imacsoport tart összejövetelt a Közösségi Házban. Csütörtökön közvetlenül az esti mise után Imaiskola alkalom lesz a másodévesek számára a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 11. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz felnőttek számára a Közösségi házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete. Ezen a napon kivételesen reggel 7-kor és este 6 órakor is lesz szentmise! Hamvazószerda – mint nagypéntek is - szigorú böjti nap...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 4. 10:00
Vasárnap elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor kezdjük templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)