(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. szept. 25. 10:00
Kedden este 8 órától Apaklub lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön lesz Szent Mihály arkangyal ünnepe, mely egyházközségünk búcsúnapja. Az ünnepi szentmise este 6 helyett 7 órakor kezdődik...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 18. 10:00
Kedden este 6-kor Alfa-forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Szerdán délután 5-től az ovisokat, este 7-től pedig a középiskolásokat várjuk hittanra a Közösségi Házba. Csütörtökön az elsőáldozók hittana elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 11. 10:00
Hétfőtől ismét elindul az 5 napos szentségimádás megfelelő létszámú lelkiőr jelentkezőnek köszönhetően. Nagyon köszönjük Zsuzsinak a szervezést és a lelkes jelentkezőknek a szolgálatot! Ezzel párhuzamosan újra indul az otthonról vállalható imaszolgálat, az IMAHÁLÓ is, melyhez lehet csatlakozni! Szeretnénk ezzel lehetőséget adni mindazoknak, akik eddig a családi vagy egészségi állapotuk, illetve munkabeosztás miatt akadályozva voltak abban, hogy eljöjjenek a közös imaalkalmakra...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 4. 10:00
Vasárnap délután 5 órakor tartjuk a templomban elsővasárnapi szentségimádási óránkat. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)