(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. jún. 26. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton elsőszombat lévén este fél 6-tól együtt imádkozzuk templomunkban a rózsafüzért. A nyári időszakban hétfőn és csütörtökön van egésznapos szentségimádás, de a többi napon is (kedd, szerda, péntek) a templom nyitva van reggel fél 8-tól este 6-ig...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 19. 10:00
Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Jún. 20. és szept. 4. között nyári menetrend szerint tartjuk a szentségimádást, vagyis ebben az időszakban csak hétfőn és csütörtökön van szentségimádás. 7:30-tól 18:00 óráig...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 12. 10:00
A hétfő esti felnőtt hittan elmarad, legközelebb ősszel találkozunk. Csütörtökön az egyházmegyei katolikus iskolák pedagógusainak Te Deum-a délután 5-kor kezdődik, emiatt az esti mise reggel 7-kor lesz megtartva...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn, mely pünkösdhétfő, egyházmegyénk a karizmák ünnepére hív bennünket Máriaremetére. A szabadtéri program délelőtt 10-kor kezdődik, a délután 3 órakor kezdődő szentmisét Bíboros Főpásztorunk celebrálja. Mindenkit szeretettel várnak...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)