1. Elsővasárnap lévén délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn, mely pünkösdhétfő, egyházmegyénk a karizmák ünnepére hív bennünket Máriaremetére. A szabadtéri program délelőtt 10-kor kezdődik, a délután 3 órakor kezdődő szentmisét Bíboros Főpásztorunk celebrálja. Mindenkit szeretettel várnak!
  3. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Szintén kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  5. Szerda este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  6. Pénteken este 6-7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  7. Az idei évben is rengeteg család jelentkezett a plébániai családos táborra. Sajnos az árak egyre emelkednek, és már többen jelezték, hogy támogatásra lesz szükségük ahhoz, hogy el tudjanak jönni. Mivel pályázati lehetőségek nincsenek, a Ti segítségeteket kérjük. A héten szombaton, jótékonysági közösségi vásárt tartunk a Szent Mihály Közösségi Házban. Bármikor betérhettek 9.00 és 17.30 óra között. Ajándékozható kézműves termékeket (pl. textil szalvétákat, táskákat, horgolt ékszereket, gyerekjátékokat stb.) és a táborozók által felkínált, használt felnőttruhákat vásárolhattok, amiknek bevételét a tábor javára fordítjuk. Legyetek nagylelkűek és meglátjátok, hogy megtérül! :)
  8. Az úrnapi oltárok építéséhez segítséget kérünk! Jelentkezni a sekrestyében lehet.
  9. Négy napos lengyelországi buszos zarándoklatot szervezünk szeptember 22. és 25. között, melyre még lehet jelentkezni.