2024. jún. 30. 16:51
Vasárnap van a Péter-fillérek gyűjtése, vagyis országosan a Szentszék javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Kedden, Sarlós Boldogasszony ünnepén, a szokott módon reggel 7-kor van a szentmise. Este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jún. 23. 10:00
Szeptember 7-éig a szentségimádás nyári menetrend szerint működik, vagyis kedden és csütörtökön ½ 8-tól este 6-ig betérhetünk az Oltáriszentség elé egy csendes szentségimádásra. Ezenfelül jelezzük, hogy hétfő, szerda, és pénteki napokon - jóllehet szentségkitétel nem lesz - templomunk kapuit reggel 6-tól délelőtt 9 óráig nyitva tartjuk, hogy aki szeretné a napját egy rövid kis adorációval kezdeni az Úr jelenlétében, az megtehesse. 2. Kézműves vásárunkat jövő hét szombaton 9-17 óra között tartjuk a közösségi házban. A legkisebb adományt is hálásan köszönjük a táborozó családok nevében...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jún. 16. 10:00
Hétfőtől indul a szentségimádás nyári menetrendje. Ez azt jelenti, hogy június 17-től szeptember 7-ig kizárólag kedden és csütörtökön lesz nyitva a templom, reggel ½ 8-tól este 6-ig betérhetünk az Oltáriszentség elé egy csendes szentségimádásra. Kedden délután 4 órától a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja az idei évad utolsó összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jún. 9. 10:00
Csütörtökön az esti szentmise után a tanév utolsó Imaiskola alkalma lesz a Közösségi Házban. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házban, este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jún. 2. 10:00
Vasárnap Úrnapja. A szentmise 10 óra helyett 9 órakor kezdődik, mivel a szentmise után ünnepélyes körmenetben körbehordozzuk az Oltáriszentséget. A körmenetre kérjük, aki tud, hozzon virágszirmokat, amiket a frissen elsőáldozottak, illetve a kisebb gyermekek szórhatnak imádatuk jeléül az Eucharisztia előtt. Az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szt. Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. máj. 26. 10:00
Hétfőn este 7-től bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Pénteken délután 4-től elsőáldozóink gyóntatása van a templomban, így aznap csak 3 óráig lesz szentségimádás a templomban, valamint a megszokott délutáni gyóntatási alkalom emiatt elmarad. Szombaton gyermekeink elsőáldozási szentmiséje délelőtt 10 órakor kezdődik. A délelőtti Oratórium elmarad. Az elsőszombati rózsafüzért a szentmise előtt együtt imádkozzuk a templomban. Jövő vasárnap már Úrnapja. A szentmise 10 óra helyett 9 órakor kezdődik, mivel a szentmise után ünnepélyes körmenetben körbehordozzuk az Oltáriszentséget...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. máj. 19. 10:00
Hétfőn, pünkösdhétfőn, a kelenvölgyi és albertfalvi plébániák közösségeinek közös napja lesz 9-től a délutáni órákig a kelenvölgyi templomkertben. 12 órakor ott a templomban szentmisét mondunk, ezért úgy Albertfalván, mind pedig Kelenvölgyben a megszokott hétfői szentmise elmarad. Mindenkit szeretettel várunk! A közösségi nap miatt a hétfői egész napos szentségimádás elmarad. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. máj. 12. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban. Szombaton az esti mise utáni gyóntatás most elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. máj. 5. 10:00
Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7 órától pedig dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. ápr. 28. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli szentmise után és minden esti szentmise előtt együtt imádkozzuk a loretói litániát...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)