2023. nov. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7-től pedig Imaiskola alkalom lesz a kezdőknek a Kelenvölgyi Plébánián. Még most utoljára be lehet kapcsolódni azoknak is, akik eddig ezt még nem tették...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 29. 10:00
Kedden a reggeli szentmise helyett este 6-kor Mindenszentek ünnepére való tekintettel előesti szentmisét mondunk. Ezzel a szentmisével veszi kezdetét a HOLYWIN 12 órás dicsőítő imaest. A szentmise után egy órát a templomban imádkozunk. A közös dicsőítést este 8 órától órától a Közösségi Házban folytatjuk reggel 6-ig. Bármelyik órában be lehet csatlakozni. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 22. 10:00
Vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a nemzeti ünnepen nem lesz szentségimádás a nap folyamán, és reggel nem 7-kor, hanem 8 órakor tartjuk a szentmisét. Másnap, kedden, a megszokott formában folytatódik a szentségimádás...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 15. 10:00
Vasárnap van egész napos egyházmegyei szentségimádási napunk. A délelőtti szentmisék után 12-től délután 3-ig, majd 4 órától az esti szentmiséig a szentségi Jézus előtt elidőzve megszentelhetjük az Ő napját. Mindenkit, egyénileg és családosan is hívunk, hogy töltsünk időt együtt Jézussal! Hétfőn este 7-től a kezdőknek indított Imaiskola alkalma lesz a Kelenvölgyi Plébánián...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 8. 10:00
Hétfőn az egész napos szentségimádás csak 10 órától kezdődik a Don Bosco Iskola 9 órakor kezdődő szentmiséje miatt. Este 7-től pedig a felnőttek hittana kezdődik a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét, mely most kivételesen a sekrestyében kezdődik...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 1. 10:00
Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás 5 órakor kezdődik templomunkban. Október a Szűzanya hónapja. Templomunkban szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap - már a mai vasárnapon is - az esti szentmise előtt ½ órával együtt imádkozzuk a rózsafüzért. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika Közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Este 7 órától pedig a Kelenvölgyi Plébánián (1116 Bp., Dália u. 4/a) Fazakas Gyöngyi szervita nővér elkezdi a már meghirdetetett imaiskolát kezdőknek...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 24. 10:00
Kedden délután 4-től a Szent Anna Nyugdíjas Klub este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Csütörtökön az esti mise után ¾ 7-től a tavalyi tanévben imaiskolát végzők találkozója lesz a Közösségi házban. Pénteken, Szent Mihály arkangyal ünnepe lesz, mely egyházközségünk búcsúnapja...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 17. 10:00
Szerdán 16:30-tól sok szeretettel várjuk a Közösségi Házba az első ovis hittanra a gyerekeket szüleikkel együtt. Az 5 napos szentségimádás újraindulásával folytatjuk a Babás-kisgyermekes közös imádságot is. Várunk minden érdeklődőt csütörtökön 10 és 11 óra között a templomban az Úr elé. Ebben az órában nem gond, ha a kisgyermekek hangosak, mászkálnak vagy a maguk módján próbálnak imádkozni. Emiatt kérjük a többi testvér megértését és türelmét erre az időszakra...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 10. 10:00
Hétfőtől indul az 5 napos Imaháló és szentségimás. Hétfőtől-csütörtökig ½ 8-tól este 6-ig, pénteki napokon meg este 8 óráig jöhetünk találkozni Jézussal. Imaháló és Lelkiőr szolgálatra jelentkezni bármikor lehet a kihelyezett telefonszámon. Kedden a Szent Anna nyugdíjas klub tartja első összejövetelét a Közösségi Házban. Idén délután 4 órakor kezdünk, hogy azok is el tudjanak jönni, akik a korai időpont miatt nem tudtak eddig részt venni. Várunk minden régi és új tagot. Este ½ 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. szept. 3. 10:00
Ma az elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)