2024. febr. 4. 10:00
Vasárnap elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor kezdjük templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 28. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Szerdán az esti szentmise után kivisszük a fenyőfákat a templomból. Most a takarítani segítőket is várjuk az erős férfiak mellett...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 21. 10:00
Mai naptól kezdődik az ökumenikus imahét, egy héten át a keresztények egységéért imádkozunk. Hétfőn este 7-től ismét bibliaórát tartunk felnőttek számára a Közösségi Házban. Csütörtökön az esti szentmise után közvetlenül Imaiskola alkalom lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 14. 10:00
Hétfőn este ¾ 7-től a Szent Mónika közösség, este 7-től pedig a Szent Angéla közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő találkozóját a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 7. 10:00
Vasárnap délután 5 órakor tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn a felnőttek hittana elmarad. Csütörtökön ismét Imaiskola alkalmat tartunk az esti szentmise után...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. dec. 31. 10:00
1. Vasárnap Szent Család vasárnapja, egyben már dec. 31-e, szilveszter napja. Egész vasárnap a megszokott ünnepi miserend szerint tartjuk a szentmiséket, de a vasárnap esti 6-os szentmise, mely egyben év végi hálaadás, már a másnapi Istenanyaság ünnepének előesti miséje. Mint tudjuk, ez is parancsolt ünnep. Ezen a hétvégén is a két egymás utáni napon, vagyis ma és holnap, hétfőn, részt kell vennünk szentmisén. Fokozott gondossággal figyeljünk az idén erre...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. dec. 24. 10:00
Advent 4. vasárnapja már egyben dec. 24-e, ezért az esti 6-os szentmise elmarad! A vasárnapi szentmisén való részvételünket a reggeli ½ 8-as és 10 órás szentmiséken tehetjük meg. Az éjféli szentmise úgy tartalmilag mind pedig időbelileg már nem a vasárnapi, hanem a karácsonyi ünnep miséje! Kérem, fokozott gondossággal ügyeljünk idén az Úr napjának megszentelésére! Az animátorok 11:00 és 15:00 óra között karácsonyi gyerekvigyázót tartanak a Közösségi Házban, illetve délután 3 órától pásztorjátékot adnak elő a templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk! Hétfőn, karácsony szent napján, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező, a megszokott ünnepi miserend szerint lesznek a szentmisék. Karácsony másnapján, kedden délelőtt 10 órakor jöhetünk szentmisére...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. dec. 17. 10:00
Vasárnap a karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást! Az esti 6-os szentmise után templomi kórusunk adventi hangversenyt ad templomunkban. Mindenkit sok szeretettel várunk! Kedden 4 órától a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja találkozóját a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. dec. 10. 10:00
Hétfőn este 7-től bibliaóra, felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön az esti szentmise után Imaiskola lesz a Közösségi Házban. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekeknek a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. dec. 3. 10:00
Vasárnap délután 5 órától tartjuk az elsővasárnapi szentségimádást a templomban. Adventben minden hétfőn, kedden, és pénteken reggel ½ 7-kor roráté szentmiséket mondunk. A szentmisék után elimádkozzuk a reggeli dicséretet...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)