2023. jan. 22. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant, bibliaórát tartunk a Közösségi Házban. Szerdán a szentmise után kivisszük a fenyőfákat. Kérjük, hogy jelentkezzenek azok, akik tudnak ebben és az utána lévő takarításban segíteni. 15 fő segítsége szükséges ehhez. Csütörtökön az esti mise után ¾ 7-től elkezdődik a meghirdetett Imaiskola...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jan. 15. 10:00
A Szent Anna nyugdíjas klub kedden délután 1/2 3- kor, az Apaklub pedig este 1/2 8-tól találkozik a Közösségi Házban. Ezen a héten imádkozunk világszerte a Krisztus-hívők egységéért. Ennek kapcsán kedden este 7-től ökumenikus imaest lesz az albertfalvi református imaházban. Minket is szeretettel várnak!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jan. 8. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Pénteken ½ 5-től ismét a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz, de ezúttal megváltozott helyszínen, az Albertfalvi Plébánián...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jan. 1. 10:00
Vasárnap, Istenanyaság ünnepén, a reggeli ½ 8-as szentmise elmarad, délelőtt 10-kor és este 6 órakor mondunk szentmisét. Az elsővasárnapi szentóra délután 5-kor kezdődik templomunkban. Hétfőn reggel ½ 8-tól ismét elindul az egész napos szentségimádás a héten. Este ½ 7-kor pedig a Szent Mónika kör tagjai tartanak összejövetelt a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. dec. 25. 10:00
Hétfőn, Karácsony másnapján Szent István diákonus és vértanú ünnepén reggel 10 kor mondunk szentmisét. Keddtől visszaáll a megszokott hétköznapi miserend, vagyis reggel 7-kor lesz szentmise...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. dec. 18. 10:00
A karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást! Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub tartja karácsonyi összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. dec. 11. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban. Kedden este 6 órától az év utolsó Alfa Forrás alkalma lesz a Közösségi Házban. Szerdán lesz az idei év utolsó ovis hittanja is! Legközelebb január 11-én várja megint az ovisokat Erzsi néni...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. dec. 4. 10:00
Vasárnap délután 5 órától tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden a Szent Anna nyugdíjas klub fél 3-tól tartja következő összejövetelét...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. nov. 27. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön első csütörtök lévén az esti 6-os szentmise ismét a közösségek miséje lesz, utána agapét tartunk a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. nov. 20. 10:00
Ma van az országos karitász gyűjtés. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! A mai napon a szentmisék után plébániánk karitászcsoportja Erzsébet-napi kenyeret oszt, egyúttal adományt gyűjt a plébánia szegényei javára. Nagylelkűen adakozzunk! Kedden a Szent Anna Nyugdíjas Klub délután fél 3-kor tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este ½ 8-tól pedig Apaklub lesz ugyanott...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)