2022. jan. 30. 10:00
Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk! Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe van. Az esti szentmisében megszenteljük a hozott gyertyákat...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 23. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa Forrás beszélgetős közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban kortól függetlenül minden érdeklődő számára. Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolásoknak a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 16. 10:00
1. Január 16-val kezdetét veszi az ökumenikus imahét, amikor a keresztények egységéért imádkozunk. Az albertfalvi református imaházban kedden este 7-től minket, katolikusokat is ökumenikus istentiszteletre hívnak és várnak minket a református testvérek. 2. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 9. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban mindazok számára kortól függetlenül, akik személyes találkozásra, beszélgetésre vágynak. Csütörtök délelőtt 11-től a babás Szent Mónika kör tartja összejövetelét a Közösségi házban. Csütörtök este 7:00 - 9:00 óráig nyitott imaestet tart az Új Szív közösség a templomban, a végén beszélgetési lehetősséggel. Mindenkit szeretettel várunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 2. 10:00
Január 2-a elsővasárnap révén délután 5 órakor kezdjük szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.  Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk ismét hittanra a Közösségi Házban.  Csütörtökön, jan. 6-án, Vízkereszt főünnepe van, mely parancsolt ünnep...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. dec. 26. 10:00
December 28-tól az iroda zárva van egészen január első munkanapjáig. Köszönjük a 12 fiatal áldozatos segítségét a fenyőállításkor. A karácsonyi ünnepi miserend a következőképpen alakul Albertfalván...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. dec. 19. 10:00
Ma a karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást! Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség online találkozót tart...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. dec. 12. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a Közösségi Ház nagytermében. Kedden 18:00-tól lesz az ALFA Forrás klub a közösségi ház nagy hittantermében, mely egyben az idei év utolsó összejövetele. A téli szünet után folytatjuk az ALFA Forrást, továbbra is szeretettel várunk mindenkit, aki beszélgetésre, személyes találkozásra, közösségre vágyik. Csütörtökön este ½ 8-tól, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött karizmatikus összejövetelt tart a Karizmatikus közösség a Közösségi Ház kis hittantermében...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. dec. 5. 10:00
A karitászcsoport az "Egymillió csillag a szegényekért" akció keretében a szenteltvíztartó mellé elhelyezett gyertyákat ajándékozza a kedves testvéreknek. Kérjük, aki teheti, a gyertyák melletti perselybe elhelyezett adományaival támogassa a rászorulókat! Elsővasárnap lévén délután 5 órától tartjuk a szentségimádási órát templomunkban. Hétfőn délután ½ 6-tól Mikulásváró estet tartunk a gyerekeknek a Közösségi Ház nagytermében...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. nov. 28. 10:00
Kedden este 6-tól ismét ALFA Forrás közösségi együttlét lesz a Közösségi Ház nagy hittantermében. Szeretettel várnak mindenkit, aki beszélgetésre, személyes találkozásra, közösségre vágyik! Adventi szent időben minden hétfőn, kedden és pénteken reggel ½ 7-kor kezdődnek a roráté szentmisék. A szentmisék után közösen elimádkozzuk a templomban a reggeli dicséretet...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)