2023. jún. 11. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban. Ugyanebben az időben, tehát este 7-kor, a Közösségi Házban megbeszélést tartunk a fűnyírással és a kert karbantartásával kapcsolatban. Kérnénk mindenkit, aki elhívást érez erre a szolgálatra jöjjön el a megbeszélésre! Csütörtökön este ½ 8-tól, a Karizmatikus közösség, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 4. 10:00
Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub tartja a nyári szünet előtti utolsó találkozóját. Este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Este 7-től pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 28. 10:00
Pünkösdhétfőn reggel 7-kor mondunk szentmisét. Csütörtökön az esti 6 órás szentmise a közösségek miséje lesz, amelyet agapé követ a Közösségi Házban. A szentmise után 7-től pedig a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házba...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 21. 10:00
Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tarja összejövetelét a Közösségi Házban. Hétfőn este 7-től ismét felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 14. 10:00
Csütörtökön este 7-től a katekumenek hittana lesz a Közösségi Házban, majd ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség tart mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt ugyancsak a Közösségi Házban. Pénteken tartjuk az éves lelkiőr találkozót, melyre minden érdeklődőt - nem csak lelki őrt - szeretettel hívunk és várunk! A találkozó a templomban este 6 órakor kezdődik: tanúságtételek hangzanak el, majd dicsőítő szentségimádást tartunk, melyet egy agapé zár a Közösségi Házban. Az agapé az eddigiekhez hasonlóan a hozott "batyuból" lesz...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 7. 10:00
Ma elsővasárnap lévén délután 5-től szentségimádást tartunk a templomban. Hétfőn este 7-től az espereskerületi képviselőtestületek találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan elmarad. Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 30. 10:00
Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli és esti szentmise után közvetlenül együtt imádkozzuk a loretói litániát. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja szokásos összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 23. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan elmarad. Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Pénteken nem lesz a templomban szentségimádás, és a bérmahittan is elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 16. 10:00
Az isteni irgalmasság vasárnapján délután 3 órakor, a kegyelem órájában a kitett Oltáriszentség előtt imaórát végzünk a templomban. Jöjjünk el minél többen és imádkozzunk együtt a kiengesztelődésért és a világ békéjéért! Csütörtökön az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Utána este ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség mindenki számára nyitott, imakérés lehetőségével egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk! Az esti katekumen hittan elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 9. 10:00
Húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor mondunk szentmisét. Ezen a napon nem tartunk szentségimádást. Húsvét keddjétől ismét a megszokott rendben folytatódik az egész napos szentségimádás. Kedd este ½ 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerda délutántól ismét van irodai félfogadás...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)