(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. okt. 20. 10:00
Vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn, az esti 6-os kelenvölgyi szentmise után egy bensőséges szentségimádásra hívnak bennünket 19.00 és 21.00 óra között a kelenvölgyi templomba. Az énekes-gitáros szolgálatot Márton Gábor végzi. Az énekek repetitív ima jellegűek, nagyon hamar megtanulhatóak, így mindenki könnyen be tud majd kapcsolódni a dicsőítésbe. A szentségimádást követően egy szerény agapéra hívnak mindenkit a padok végénél található asztalnál. Kedden a megszokottnál korábban, vagyis este 6-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. okt. 12. 10:00
Hétfő délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7-től pedig elkezdődik a bibliaóra szintén a Közösségi Házban. Keddenként sok szeretettel várjuk a 6-7. osztályosokat 17 órától hittanos, játékos együttlétre a Közösségi Házban! Ebből a korosztályból még nagyon kevesen jelentkeztek eddig, ezért kérjük a szülőket, hogy buzdítsák gyerekeiket! Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, este ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaest tart a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. okt. 6. 10:00
Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor kezdjük a templomban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este ½ 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)