1. Vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Hétfőn, az esti 6-os kelenvölgyi szentmise után egy bensőséges szentségimádásra hívnak bennünket 19.00 és 21.00 óra között a kelenvölgyi templomba. Az énekes-gitáros szolgálatot Márton Gábor végzi. Az énekek repetitív ima jellegűek, nagyon hamar megtanulhatóak, így mindenki könnyen be tud majd kapcsolódni a dicsőítésbe. A szentségimádást követően egy szerény agapéra hívnak mindenkit a padok végénél található asztalnál.
  3. Kedden a megszokottnál korábban, vagyis este 6-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  4. Szerdán, október 23-án délelőtt, a templom kertjének szépítésére, rendbetételére hívunk Benneteket! Az előző kertrendezésekhez hasonlóan, kérünk titeket, hogy hozzátok el családjaitokat és a munkához szükséges eszközöket!
  5. Csütörtökön az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Az igeliturgia után az Imaiskola következő alkalmát tartjuk meg a Közösségi Házban.
  6. Pénteken ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házba.
  7. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében.
  8. A Karitász múlt heti gyűjtésén kb. 4 tonna adomány gyűlt össze, melyet pénteken elszállítottunk Sarkadra, de jutott belőle egy-egy autórakománnyi játék és ruha a székelyhídi gyermekotthonba és a bajóti szegényeknek is. Köszönjük mindenkinek, aki adományával, segítséggel hozzájárult a gyűjtéshez!
  9. Október 31-én, Mindenszentek előestéjén, 12 órás imaestet tartunk, melyet egy missziós menettel együtt fognak tartani a szervezők. A menet a templomunkból délután 5 órakor indul, és a környéket beimádkozva érkezik majd vissza az esti 6-os szentmisére. Aki szívesen csatlakozna, az ¾ 5-re jöjjön a templomba, mert előtte lesz egy kis eligazítás, illetve kezdő imádság. Aki tud, üveges mécsest hozzon magával a körmenetre. Mindenkit szeretettel várunk!