(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. ápr. 30. 10:00
Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli és esti szentmise után közvetlenül együtt imádkozzuk a loretói litániát. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja szokásos összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 23. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan elmarad. Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Pénteken nem lesz a templomban szentségimádás, és a bérmahittan is elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 16. 10:00
Az isteni irgalmasság vasárnapján délután 3 órakor, a kegyelem órájában a kitett Oltáriszentség előtt imaórát végzünk a templomban. Jöjjünk el minél többen és imádkozzunk együtt a kiengesztelődésért és a világ békéjéért! Csütörtökön az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Utána este ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség mindenki számára nyitott, imakérés lehetőségével egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk! Az esti katekumen hittan elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 9. 10:00
Húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor mondunk szentmisét. Ezen a napon nem tartunk szentségimádást. Húsvét keddjétől ismét a megszokott rendben folytatódik az egész napos szentségimádás. Kedd este ½ 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerda délutántól ismét van irodai félfogadás...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 2. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden este 7-től dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)