(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. jan. 28. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Szerdán az esti szentmise után kivisszük a fenyőfákat a templomból. Most a takarítani segítőket is várjuk az erős férfiak mellett...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 21. 10:00
Mai naptól kezdődik az ökumenikus imahét, egy héten át a keresztények egységéért imádkozunk. Hétfőn este 7-től ismét bibliaórát tartunk felnőttek számára a Közösségi Házban. Csütörtökön az esti szentmise után közvetlenül Imaiskola alkalom lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 14. 10:00
Hétfőn este ¾ 7-től a Szent Mónika közösség, este 7-től pedig a Szent Angéla közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő találkozóját a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 7. 10:00
Vasárnap délután 5 órakor tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn a felnőttek hittana elmarad. Csütörtökön ismét Imaiskola alkalmat tartunk az esti szentmise után...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)