(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. máj. 28. 10:00
Pünkösdhétfőn reggel 7-kor mondunk szentmisét. Csütörtökön az esti 6 órás szentmise a közösségek miséje lesz, amelyet agapé követ a Közösségi Házban. A szentmise után 7-től pedig a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házba...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 21. 10:00
Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tarja összejövetelét a Közösségi Házban. Hétfőn este 7-től ismét felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 14. 10:00
Csütörtökön este 7-től a katekumenek hittana lesz a Közösségi Házban, majd ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség tart mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt ugyancsak a Közösségi Házban. Pénteken tartjuk az éves lelkiőr találkozót, melyre minden érdeklődőt - nem csak lelki őrt - szeretettel hívunk és várunk! A találkozó a templomban este 6 órakor kezdődik: tanúságtételek hangzanak el, majd dicsőítő szentségimádást tartunk, melyet egy agapé zár a Közösségi Házban. Az agapé az eddigiekhez hasonlóan a hozott "batyuból" lesz...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 7. 10:00
Ma elsővasárnap lévén délután 5-től szentségimádást tartunk a templomban. Hétfőn este 7-től az espereskerületi képviselőtestületek találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan elmarad. Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)