1. Pünkösdhétfőn reggel 7-kor mondunk szentmisét.
  2. Csütörtökön az esti 6 órás szentmise a közösségek miséje lesz, amelyet agapé követ a Közösségi Házban. A szentmise után 7-től pedig a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba.
  3. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házba.
  4. Szombaton a péliföldi zarándoklat 11 órakor szentmisével kezdődik a szentkereszti templomban. Kérünk benneteket, hogy pontosan érkezzetek! Ebéddel készülünk, amire helyben gyűjtünk adományt. Süteményt, üdítőt hozzatok! Délután szentségimádás, elmélkedés és beszélgetés lesz. A gyerekeknek szerveztünk külön programot, így a felnőttek mind részt vehetnek ebben is. Hazaindulás fél 6 körül várható. Az esti 6-os mise előtt az itthon maradottak együtt elimádkozzák az elsőszombati rózsafüzért. Az esti 6-os misét megtartjuk.
  5. Örömmel jelentjük, hogy a Közösségi Ház napelemes rendszerét a szolgáltató a héten átvette és üzembe helyezte. Hálatelt szívvel köszönünk minden anyagi és ima támogatást, amely ezen komoly beruházás sikeréhez nélkülözhetetlen volt.
  6. Három hét múlva, június 17-én, szombaton reggel 8 órától a Közösségi Ház nagytakarításához hívjuk azokat a testvéreket is, akik rendszeresen nem vesznek részt ebben a munkában. A feladat az ablakok, ajtók és egyéb nem rendszeresen takarított felületek takarítása, rendbetétele. Akinek ezen munkákhoz használható eszköze van, hozza magával! Jelentkezni lehet Szakács Lászlónál, Rokolya Boginál, vagy a gondnoksag.kozossegihaz(at)gmail.com e-mail címen.
  7. „Haladunk a korral” Templomunkban csütörtök óta lehetőség nyílt a bankkártyás adományozásra a főbejárattal szemben elhelyezett adománypulton. Akik a perselyezéskor szeretnék jelezni, hogy már elektronikusan adományoztak, azok számára kis kártyákat helyeztünk el az adománypult mellett, amiket így a gyűjtés alkalmával bedobhatnak a kosarakba.