(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. márc. 26. 10:00
A Szentföld javára gyűjtünk, és adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk, nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan most elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. márc. 19. 10:00
Hétfőn Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe lesz, reggel 7-kor mondunk szentmisét. Szerdán 8-tól a Don Bosco Iskola tart szentmisét a diákjainak reggel, ezért 9 órától kezdődik a szentségimádás. Csütörtökön az esti 6-os szentmise negyed órával később kezdődik...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. márc. 12. 10:00
A Karitász idén is nagyböjti tartós élelmiszergyűjtést szervez most vasárnaptól egy héten át jövő vasárnapig. Kérünk titeket, hogy a Mária oltár előtt helyezzétek el adományaitokat! A Karitász az élelmiszer egyik részét a rászoruló albertfalvi családok között osztja szét, a másik felét pedig a péntek reggeli élelmiszerosztások alkalmával a legszegényebbeknek adja. Köszönjük az adományokat!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. márc. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este fél héttől a Szent Mónika közösség tartja találkozóját az egyik közösségi tag otthonában...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)