(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. márc. 27. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan elmarad, helyette az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleinek találkozója lesz este 7-től a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 20. 10:00
Március 19-től 27-ig (vasárnapig) tartós élelmiszergyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk! Kedden ismét Alfa Forrás közösségi alkalom lesz este 6-tól a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 13. 10:00
Jövő szombat estétől egy héten át március 27. vasárnapig tartós-élelmiszer gyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós-élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a felnőtt hittan elmarad. Hétfőn és kedden is – bár munkaszüneti napok – lesz szentségimádás reggel 7:30-tól este 6:00 óráig. Mindenkit szeretettel várunk, egy-egy óra elcsendesedésre az Úr előtt...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 6. 10:00
Elsővasárnap révén délután 5 órától tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi- beszélgető alkalom lesz a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel látunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)