1. Március 19-től 27-ig (vasárnapig) tartós élelmiszergyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Kedden ismét Alfa Forrás közösségi alkalom lesz este 6-tól a Közösségi Házban.
  3. Pénteken Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz, reggel ½ 7-kor mondjuk az ünnepi szentmisét. Ezen a napon a főünnepre való tekintettel fel vagyunk mentve a bűnbánati nap tartása alól. A bérmálkozásra készülő fiatalok hittana ezen a pénteken elmarad. Keresztutat sem járunk a főünnepre való tekintettel.
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től az általános iskolások számára Oratórium lesz a Közösségi Házban.
  5. A szentsír díszítésére adományokat a sekrestyében köszönettel elfogadunk.
  6. Az idén ismét megrendezzük a már hagyományos plébániai közösségi napot Péliföldszentkereszten. Időpontja május 28., szombat. Bővebb információkat később közlünk.
  7. Az általános iskolások nyári hittantábora Szigetmonostoron augusztus 16. és 19. között lesz. Várjuk a jelentkezéseket a hátsó kis asztalon található tábori jelentkezési lapon, és a megadott előleg befizetésével. A lapokat és pénzt a vasárnapi 10-es szentmisék után, vagy az iskolában Mickónak, illetve az irodában lehet leadni.
  8. Hétfőn és kedden 9-től a plébániai felújítás miatt bedobozoljuk a plébánia tárgyait. Segítő kezeket várunk! Aki tud, hozzon dobozt is!