1. Elsővasárnap révén délután 5 órától tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi- beszélgető alkalom lesz a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel látunk!
  4. Pénteken délután ¼ 5-től a bérmálkozókat várjuk hittanra a Kelenvölgyi Plébánián.
  5. Szintén pénteken este 6-tól 7-ig családos szentségimádást tartunk templomunkban, a szentségimádást követően 7 órától pedig keresztutat járunk. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolások számára a Közösségi Házban.
  7. Mint ahogyan már előre hirdettük, szombaton nagyböjti egyházközségi lelki napot tartunk délután 3 órától a Közösségi Házban. A nap utolsó elmélkedése az esti 6-os szentmise prédikációja lesz. A lelki napot Szabon Gábor atya, Budafok-Felsővárosi plébános tartja. Minden fiatalt és felnőttet szeretettel várunk! Egyben arra hívunk Benneteket, hogy az esti 6-os szentmise után az azt következő 1 órás szentségimádáson is vegyünk részt közösen és tartsunk "imavirrasztást" Magyarországért és Európáért, továbbá arra buzdítunk Titeket, hogy böjtöléssel adjunk nyomatékot Magyarországért és Európáért mondott imáinknak. Létrehozunk egy "böjtszőnyeget". A "böjtszőnyeg" víziója egy olyan elképzelés, melyben a hét minden napján egy- egy közösség legalább néhány tagja böjtöl, szilárd eledel elhagyásával Magyarországért és Európáért. Részletek a faliújságon, ill. a heti hirdetésekben és az ALFA híreken olvashatók.
  8. Nagyböjtben a reggeli misék előtt 6 óra 40-től együtt imádkozzuk a reggeli dicséretet.
  9. A karitászcsoport hirdeti, hogy a múlt vasárnapi rendkívüli gyűjtésen két kisbusznyi adomány gyűlt össze, amit hétfőn a Katolikus Karitász nyíregyházi raktárába szállítottak. A héten beérkezett adományokat a Weiner Leó Zeneiskola gyűjtésével együtt szállították el most csütörtökön. Ezúton is köszönjük az adományokat!