1. Jövő szombat estétől egy héten át március 27. vasárnapig tartós-élelmiszer gyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Hétfőn a felnőtt hittan elmarad.
  3. Hétfőn és kedden is – bár munkaszüneti napok – lesz szentségimádás reggel 7:30-tól este 6:00 óráig. Mindenkit szeretettel várunk, egy-egy óra elcsendesedésre az Úr előtt!
  4. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  5. Csütörtökön este ½ 8-tól a Közösségi Házban mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött karizmatikus összejövetelt tart a Karizmatikus Közösség. Mindenkit szeretettel várnak!
  6. A nagyböjtben péntekenként – már most pénteken is! – többek kívánságára a reggeli 7-es szentmise ½ 7-kor kezdődik, hogy a korán munkába indulók is esélyt kapjanak egy héten legalább egyszer szentmisén való részvételre. Bíztatunk mindenkit, nem csupán azokat, akik ezt külön kérték, hogy ajánljuk fel ezt a reggelt közös nagyböjti imádságként az Úrnak!
  7. Szombaton délelőtt 10-től a ministráns fiúk foglalkozása lesz a Közösségi Házban.
  8. Az idén nyáron az általános iskolások hittantábora a tavalyról már ismert szigetmonostori Árnyas Liget Táborban lesz, augusztus 16. és 19. között. Várjuk a jelentkezéseket a hátsó kis asztalon található tábori jelentkezési lapon, és a megadott előleg befizetésével. A lapokat és pénzt a vasárnapi 10-es szentmisék után, vagy az iskolában Mickónak, illetve az irodában lehet leadni.
  9. Március 24-én, csütörtökön este ½ 8-tól "Békeima" címmel jótékonysági koncertet szerveznek a Szent István Bazilikában neves előadóművészek közreműködésével. A zenei művek között lelkipásztorok imádkoznak a békéért. A részvétel ingyenes, a koncertre szánt adományok a Kárpátaljai Családokért Egyesületet és a Katolikus Karitászt támogatják.
  10. Továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik menekülteket tudnának befogadni. Egyben azok jelzését is várjuk, akik már befogadtak menekülteket, talán mert ismerős, rokoni, baráti kapcsolat fűzi őket össze egymással. A Karitász által kapható segélycsomagokkal szeretnénk őket is segíteni. Jelentkezzen, aki ilyenről tud!