(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. aug. 25. 10:00
Hétfőn a reggeli 7-es szentmise helyett délelőtt 9-kor lesz szentmise templomunkban. Csütörtökön az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Szeptember 9-étől elkezdődik megint az 5 napos szentségimádás! Mint mindig, most is vannak üres helyek, üres 1 órák, ahova jelentkezőket várunk!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. aug. 18. 10:00
Kedden, augusztus 20-án, Szent István király főünnepén a reggeli szentmise 7 óra helyett 8 órakor kezdődik. Ezen a napon a megszokott rendben lesz szentségimádás a szentmise végétől egész nap. Szerdán, csütörtökön és pénteken, a megszokott időben szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Pénteken a reggeli és esti gyóntatás elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. aug. 11. 10:00
Kedden este 7 órakor dicsőítéssel egybekötött szentségimádás lesz a templomban. Csütörtökön, augusztus 15-én, Nagyboldogasszony, Szűz Mária mennybevitelének főünnepe van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Mivel ez a nap munkanap, ezért aznap reggel 7-kor és este 6 órakor tartunk szentmisét. Egyben jelezzük, hogy az előző napi szerdai esti 6-os szentmise is már az ünnepről vett előesti vigilia mise lesz. Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk!
2024. aug. 4. 10:00
A szokásos első keddi dicsőítés most kedden elmarad. Kivételesen egy hét múlva, a második kedden tartjuk meg. Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádási óra délután 5 órakor kezdődik. Csütörtökön az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban.