(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. okt. 29. 10:00
Kedden a reggeli szentmise helyett este 6-kor Mindenszentek ünnepére való tekintettel előesti szentmisét mondunk. Ezzel a szentmisével veszi kezdetét a HOLYWIN 12 órás dicsőítő imaest. A szentmise után egy órát a templomban imádkozunk. A közös dicsőítést este 8 órától órától a Közösségi Házban folytatjuk reggel 6-ig. Bármelyik órában be lehet csatlakozni. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 22. 10:00
Vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a nemzeti ünnepen nem lesz szentségimádás a nap folyamán, és reggel nem 7-kor, hanem 8 órakor tartjuk a szentmisét. Másnap, kedden, a megszokott formában folytatódik a szentségimádás...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 15. 10:00
Vasárnap van egész napos egyházmegyei szentségimádási napunk. A délelőtti szentmisék után 12-től délután 3-ig, majd 4 órától az esti szentmiséig a szentségi Jézus előtt elidőzve megszentelhetjük az Ő napját. Mindenkit, egyénileg és családosan is hívunk, hogy töltsünk időt együtt Jézussal! Hétfőn este 7-től a kezdőknek indított Imaiskola alkalma lesz a Kelenvölgyi Plébánián...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 8. 10:00
Hétfőn az egész napos szentségimádás csak 10 órától kezdődik a Don Bosco Iskola 9 órakor kezdődő szentmiséje miatt. Este 7-től pedig a felnőttek hittana kezdődik a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét, mely most kivételesen a sekrestyében kezdődik...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. okt. 1. 10:00
Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás 5 órakor kezdődik templomunkban. Október a Szűzanya hónapja. Templomunkban szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap - már a mai vasárnapon is - az esti szentmise előtt ½ órával együtt imádkozzuk a rózsafüzért. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika Közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Este 7 órától pedig a Kelenvölgyi Plébánián (1116 Bp., Dália u. 4/a) Fazakas Gyöngyi szervita nővér elkezdi a már meghirdetetett imaiskolát kezdőknek...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)