1. Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádás 5 órakor kezdődik templomunkban.
  2. Október a Szűzanya hónapja. Templomunkban szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap - már a mai vasárnapon is - az esti szentmise előtt ½ órával együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  3. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika Közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Este 7 órától pedig a Kelenvölgyi Plébánián (1116 Bp., Dália u. 4/a) Fazakas Gyöngyi szervita nővér elkezdi a már meghirdetetett imaiskolát kezdőknek, mely alkalmak a hónap minden 1. és 3. hétfőjén lesznek. Minden érdeklődőt, imádkozni vágyót innen Albertfalváról is szeretettel várunk!
  4. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  5. Csütörtök este 7-től a katekumenek hittana kezdődik a Közösségi Házban. Várjuk mindazokat, akik felnőttként szeretnének valamelyik beavató szentségben részesülni (keresztség, bérmálás, elsőáldozás), vagy ugyan részesültek ezekben, de hitünk alapjait nemigen ismerik, és ezért szeretnék elmélyíteni azt.
  6. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től házaspárok hittana lesz a Közösségi Házban. Várjuk és hívjuk azokat a házaspárokat is erre az alkalomra, akik még nem kapcsolódnak semmilyen családcsoporthoz, de szívesen alakítanának újakkal ilyen kis közösséget. Kérjük, hogy aki erre az alkalomra nem tudna eljönni, de van ilyen szándéka, jelezze azt az irodában vagy a sekrestyében elérhetősége megadásával!
  7. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekeknek a Közösségi Házban, délután 3 és este 8 óra között pedig adománygyűjtést szervezünk ugyancsak a Közösségi Házban. A gyűjtés keretében jó állapotú gyermek- és felnőttruhát, cipőt, hiánytalan játékokat gyűjtünk. Az adományokat a Békés megyei Sarkadra szállítjuk, ahol a helyi karitászcsoport fogja Karácsony előtt szétosztani a környékbeli rászorulók között. A megadott időn kívül érkező adományokat nem tudjuk átvenni és kérem, ne tegyük le az ajtó elé sem!
  8. Már előre hirdetjük, hogy szentségi életet élő, egyedülálló nők számára, életkorban a 35 éves kortól fölfelé, akik még aktív, dolgozó életet élnek, közösség alapítás céljából találkozó estet hirdetünk meg október 16-án, hétfőn estére 7 órától a Közösségi Házban. A közösség havi rendszerességgel jön majd össze Hamada Gabi vezetésével minden 3. hétfőn. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!