1. Kedden a reggeli szentmise helyett este 6-kor Mindenszentek ünnepére való tekintettel előesti szentmisét mondunk. Ezzel a szentmisével veszi kezdetét a HOLYWIN 12 órás dicsőítő imaest. A szentmise után egy órát a templomban imádkozunk. A közös dicsőítést este 8 órától órától a Közösségi Házban folytatjuk reggel 6-ig. Bármelyik órában be lehet csatlakozni. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
  2. Szerdán Mindenszentek ünnepe van, mely kötelező ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. A kötelező ünnepre és egyben a munkaszüneti napra való tekintettel aznap reggel 8-kor és este 6 órakor mondunk szentmisét. Ezen a napon az egész napos szentségimádás 9-től az esti 6-os miséig tart.
  3. Csütörtökön Halottak napja van. Reggel 7-kor és este 6 órakor is mondunk szentmisét. Az esti szentmise végén elhunyt szeretteinkért imádkozva lucernáriumot is tartunk. Kérjük, hogy a fényliturgiához mindenki hozzon magával gyertyát!
  4. Pénteken elsőpéntek van, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
  5. Szombaton elsőszombat révén ½ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  6. Az őszi szünetre való tekintettel a szerdai ifi hittan, a csütörtöki elsőáldozási hittan, illetve katekumenátus, a pénteki házaspárok hittana elmarad.
  7. Szeretettel hívunk mindenkit november 25-én, szombaton a Közösségi Házban megrendezésre kerülő Katalin bálra! Jegyek elővételben a sekrestyében és a plébánián vásárolhatók, illetve a bál napján a helyszínen is kaphatóak lesznek.