(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. febr. 26. 10:00
A katolikus iskolák javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Nagyböjt hétköznapjain - hétfőn, kedden, pénteken - a reggeli szentmisék előtt közösen elimádkozzuk a reggeli dicséretet 6:35 perces kezdéssel...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. febr. 19. 10:00
Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete. Ezen a napon kivételesen reggel 7-kor és este 6 órakor is lesz szentmise! Hamvazószerda – mint nagypéntek is – szigorú böjti nap. 14 éves kortól ezen a napon és nagyböjt többi péntekén hústilalom van. Továbbá a felnőtt katolikus ember, a 18-60 év közöttiek, hamvazószerdán, illetve nagypénteken legfeljebb háromszor étkeznek hús nélküli ételből, és csak egyszer lakhatnak jól. Nagyböjt többi péntekén is kerülnünk kell a húst. Ez alól fel vagyunk mentve, ha egészségügyi okokból nem mellőzhetjük azt, vagy ha közétkeztetésben veszünk részt. Hamvazás szertartásában csak hamvazószerdán részesülhetünk, mivel vasárnap, az Úr napján nem végzünk böjti cselekedetet...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. febr. 12. 10:00
Hétfőn reggel a szentmise után közvetlenül a betegek szentségének felvételére készítjük fel a jelenlévőket, majd este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban. Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas klub találkozója lesz este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. febr. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5-től tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este fél 7-től a Szent Mónika Közösség tartja találkozóját az egyik közösségi tag otthonában. Csütörtökön este 7-től ismét Imaiskola lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)