1. A katolikus iskolák javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Nagyböjt hétköznapjain - hétfőn, kedden, pénteken - a reggeli szentmisék előtt közösen elimádkozzuk a reggeli dicséretet 6:35 perces kezdéssel.
  3. Hétfőn este 7-től felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban.
  4. Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  5. Csütörtökön ismét az ima- és családcsoportok közös szentmiséje lesz este 6 órakor, majd utána szerény agapét tartunk a Közösségi Házban, ahol az egybegyűltek beszélgetve ismerkedhetnek egymással. Mindenkit szeretettel várunk! Este 7-től pedig a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  6. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este 7-től keresztutat járunk templomunkban, majd ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házba.
  7. Szombaton délelőtt 10-től ministráns foglalkozás lesz a Kelenvölgyi templomban, este ½ 6-tól pedig együtt imádkozzuk az Albertfalvi templomban az elsőszombati rózsafüzért.
  8. Idén március 31. - április 2. között, péntek estétől vasárnap délutánig lesz az Albertfalvi Házaspárok Lelkigyakorlata Leányfalun, melyet Tóth Damján ferences atya tart. A költség szállással, étkezéssel 30 ezer Ft körül várható fejenként. A lelkigyakorlat házaspároknak szól, gyermekfelügyeletet nem tudunk biztosítani. A lelkigyakorlatozni vágyók jelentkezését március 5-ig várjuk a hazaslelkigyakorlat.alfa(at)gmail.com címen.
  9. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség újra önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő budapesti, esztergomi, visegrádi és pomázi kórházakba. A soron következő képzés 2023. április 1-jén indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1) 224-86-40-es telefonszámán lehet hétköznap 8-16 óra között március 27-ig.
  10. Márc. 18-án, szombaton délután 3 órai kezdettel nagyböjti plébániai lelki napot tartunk. Kérjük, tegyétek szabaddá lelki gyarapodásotok érdekében ezt a szombatot!