(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. júl. 30. 10:00
Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. A héten az iroda csak hétfőn és szerdán lesz nyitva. Csütörtökön az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Pénteken elsőpéntek, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért az esti mise előtt ½ 6-tól imádkozzuk együtt a templomban.
2023. júl. 23. 10:00
Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk! Szombaton az esti 6-os előesti szentmisét Hollai Antal atyáért, szeretett egykori plébánosunkért mutatjuk be halálának évfordulója alkalmából. Mindenkit szeretettel várunk!
2023. júl. 16. 10:00
A héten változik az egész napos szentségimádás nyári menetrendje, mert az Emmánuel közösség lelkigyakorlata, keddtől szombatig tartó találkozója lesz a templomban illetve a Közösségi Házban. Kedden a szokásos időben egész nap tartunk szentségimádást. Az eddigiektől eltérően szerdán 13:00 órától 18.00 óráig lesz szentségimádás. Csütörtökön délelőtt nem lesz, de délután ismét 13:00 órától 18:00 óráig tartunk szentségimádást...
2023. júl. 9. 10:00
Idén is lesz Csillagtábor az animátorok szervezésében augusztus 21-25. között. Idén is szükséges lesz a tábor előtti regisztráció. Jelentkezni július 10., hétfő reggel 8-tól lehet a plébánia honlapján, illetve a levelezőlistán megadott linken. A regisztráció a 120 fős létszám betöltéséig lehetséges. A létszám betöltése utáni jelentkezők várólistára kerülnek majd. Várunk szeretettel minden legalább 7 éves gyermeket...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. júl. 2. 10:00
Ma gyűjtjük a Péter-filléreket a Szentszék javára, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk, nagylelkűen adakozzunk! Mai elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor tartjuk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)