(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. dec. 25. 10:00
Hétfőn, Karácsony másnapján Szent István diákonus és vértanú ünnepén reggel 10 kor mondunk szentmisét. Keddtől visszaáll a megszokott hétköznapi miserend, vagyis reggel 7-kor lesz szentmise...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. dec. 18. 10:00
A karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást! Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub tartja karácsonyi összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. dec. 11. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban. Kedden este 6 órától az év utolsó Alfa Forrás alkalma lesz a Közösségi Házban. Szerdán lesz az idei év utolsó ovis hittanja is! Legközelebb január 11-én várja megint az ovisokat Erzsi néni...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. dec. 4. 10:00
Vasárnap délután 5 órától tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden a Szent Anna nyugdíjas klub fél 3-tól tartja következő összejövetelét...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)