1. Vasárnap délután 5 órától tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden a Szent Anna nyugdíjas klub fél 3-tól tartja következő összejövetelét.
    Este ½ 6-tól Mikulásváró összejövetelt tartunk a templomban, ahol imádsággal és énekléssel emlékezünk Szent Miklós püspökre. Biztatjuk a gyerekeket, hogy idén is jöjjenek el, mivel reménykedünk abban, hogy most is el fog hozzánk látogatni, és jó szokásához híven idén is hoz valami meglepetést nekünk. Közvetlenül utána este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
    ½ 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  4. Csütörtökön, Szeplőtelen Fogantatás főünnepén este 6 órakor mondjuk a szentmisét templomunkban.
  5. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozókat várjuk hittanra a Közösségi Házban, majd este 6‑7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  6. Szombaton délelőtt 10-től a ministránsokat várjuk foglalkozásra a Közösségi Házban, majd délután 2-től egyházközségi adventi lelki napot tartunk szintén a Közösségi Házban, melyet Dr. Tóth Damján OFM ferences szerzetes atya vezet. 17.40-kor mindannyian kimegyünk majd a templom elé, ahol énekléssel egybekötött adventi gyertyagyújtással folytatódik együttlétünk. A lelki nap az esti 6-os szentmisével zárul. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk, hogy lelkileg együtt készülhessünk fel Karácsony szent ünnepére! Azért, hogy a kisebb gyermekes szülők is részt tudjanak venni, szervezünk gyerekvigyázást a közösségi ház egyik kistermében. Erre a honlapon és a facebook csoportban megadott linken lehet előzetesen jelentkezni.
  7. A megnövekedett rezsiköltségek, valamint a januártól várható drasztikus áremelkedés miatt a Közösségi Ház és templom üzemeltetéséhez napelemes rendszer kiépítése mellett döntöttük. A rendszer várhatóan a teljes villanyszámlánkat lefedné, ami a pillanatnyi árak mellett éves szinten 1,5-2 millió forint között van. A jövő évtől elképzelhető, hogy ennek 2‑3 szorosára emelkedik ez a szám, így az új rendszerrel éves szinten 5‑6 millió forintot spórolnánk meg. A napelemes teljes rendszer kiépítésének költsége a jelenlegi árak mellett bruttó 10 millió forint. Ebből 8 millió áll rendelkezésre a plébánia számláján a fennmaradó összeghez célgyűjtésre kaptunk engedélyt. Kérünk benneteket, hogy adakozzatok e célra! Az adományokat a sekrestyében és az irodában lehet befizetni, valamint a Plébánia CIB Banknál vezetett bankszámlájára is lehet utalni (11102106-19819442-36000001). A számlaszám megtalálható a honlapunkon is. A közleménybe a "Napelem" szót mindenképp írjátok bele!