1. A karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást!
  2. Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub tartja karácsonyi összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Szerdán a fenyőfákat felállítjuk a templomban. 10 fő segítségét kérjük. Aki tud segíteni, kérjük jelentkezzen a sekrestyében! Egyúttal orgonahangolás lesz ezen a napon, ezért elmarad az egész napos szentségimádás.
  4. Csütörtökön este 6-tól vidám betlehemes előadásra hívja a gyermekes családokat a Közösség Házba az AKTK és a Vándor családcsoport.
  5. Pénteken délután 4-től 6-ig szentgyónási lehetőséget biztosítunk a templomban, hogy mindenki elvégezhesse karácsonyi szentgyónását. Igyekezzen mindenki még az ünnepek előtt szentgyónást végezni és a gyónásra adott lehetőségekkel élni, mivel az ünnepek alatt erre már nem lesz lehetőség! A most pénteki bérmahittan elmarad.
  6. Szombaton reggel ½ 7-kor tartjuk az utolsó roráté szentmisét. Délelőtt 10-től 2-ig az Albertfalvi Szalézi Animátorok a Plébániai Oratórium keretein belül tartanak karácsonyi gyerekvigyázót a Közösségi Házban, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a gyerekeket! Majd ezután 2 órától Pásztorjátékot tartunk a templomban, melyre már a felnőtteket is nagy szeretettel várjuk! A szombati 6-os előesti mise a szentestére való tekintettel elmarad, viszont éjfélkor szentmisével ünnepeljük Urunk születését templomunkban.
  7. Karácsonyi díszítésre adományokat köszönettel elfogadunk a sekrestyében.
  8. Előre hirdetjük, hogy az ünnepek alatt (december 26‑30 között) nem lesz egész napos szentségimádás. Legközelebb január 2-án, hétfőn indul újra.
  9. Örömmel jelezzük, hogy két új testvérünk kapott megbízást az akolitusi, azaz az áldoztatói szolgálatra: Rédey-Keresztény János és Schwarczkopf Bálint. Fogadjátok szolgálatukat szeretettel!