(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. febr. 27. 10:00
Ezen a vasárnapon országszerte a katolikus iskolák javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittan lesz a Közösségi Házban. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk! Szintén kedden este 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 20. 10:00
Kedden este 6-tól az Alfa Forrás összejövetele lesz a Közösségi Házban. Pénteken délután ¼ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a Kelenvölgyi Plébánián. A délutáni gyóntatás elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től a szalézi animátorok Oratóriumot tartanak az általános iskolások számára a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 13. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan a szokásos 19:00 órai kezdés helyett 18:00-kor kezdődik! Kedden este 8 órától Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba, illetve a betegek kenetére jelentkezők számára tartunk a szentmise után rövid felkészítőt azok részére, akik az elmúlt péntek reggel nem tudtak eljönni...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 5. 21:43
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádási imaórát tartunk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség online módon találkozik. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)