1. Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádási imaórát tartunk templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség online módon találkozik.
  3. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban.
  4. Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad. A bérmálkozók hittana a Kelenvölgyi Plébánián a megszokott időpont helyett délután 5-kor kezdődik.
  5. Péntek este 6- tól 7- ig családos szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Szombaton délelőtt ½ 10-től az általános iskolások számára oratórium lesz a Közösségi Házban.
  7. Február 11-én van a Boldogságos Szűz Mária Lourdes-i jelenésének napja, mely egyben a betegek világnapja. Ezért a rá következő héten, február 17-én, csütörtökön az esti 6-os szentmisében kiszolgáltatjuk a betegek kenetét azon beteg testvéreinknek, akik ezt egészségi állapotukra való tekintettel kérik. A szentség felvételének feltétele a szentgyónás elvégzése, valamint egy rövid lelki felkészítő alkalmon való részvétel, melyen vagy febr. 11-én, pénteken, közvetlenül a reggeli szentmise után vagy febr. 16-án, szerdán az esti mise után vehetünk részt. Csak azok vehetik fel közösségileg a szentséget, akik mindkét feltételnek eleget tettek. A felkészítés során egy kis cédulát kapnak a résztvevők, amit majd el kell hozzanak a szentmisére. Természetesen, azokhoz a beteg testvéreinkhez, akik nem tudnak eljönni, de jelzik igényüket, házhoz megyünk, hogy a szentséget feladhassuk. Erre az egész év során bármikor van lehetőség, kérjük, hogy jelezzétek, ha van ilyen beteg ismerősötök.
  8. Megkaptuk a templomkertet körülvevő kerítés építésének és a kertben levő legszükségesebb rendezési feladatok elvégzésének árajánlatát. A költségek az eredetileg tervezettet sajnos jóval felülmúlják még úgyis, hogy megpróbáltuk a beruházást, ahol csak lehetett, leegyszerűsíteni. Ugyan a Közösségi Házra való célgyűjtés meghirdetésénél szerepelt a kerítés megépítésének tétele, de jóval kevesebb összeggel, ezért tisztelettel kérem azokat az adományozó testvéreket, akik nem járulnak hozzá, hogy a meglévő pénz nagyobb részét átcsoportosítva a kerítést megépítsük, jelentkezzenek február 10-éig az irodában vagy a sekrestyében. Természetesen a fennmaradó összeget a Közösségi Ház belső berendezéseire fogjuk továbbra is fordítani. Szervezés alatt van például a belső asztalok beszerzése, aminek a hiányzó összegét a később beérkező adományokból illetve szükség esetén a plébánia pénztárából fedezzük.
  9. Az augusztus 8-12. között Somogydöröcskén megrendezésre kerülő albertfalvi családos táborra jelentkezni elektronikus űrlap kitöltésével lehet, ami 2022. február 6-án (azaz most vasárnap) 16:00 órától lesz elérhető a plébánia honlapján és a levelezőlistán. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk, amiről értesítést küldünk. A visszaigazolást követően a jelentkezés családonként 20.000,-Ft előleg átutalásával válik véglegessé. A táborról bővebb információkat szintén a plébánia honlapján találtok.
  10. Örömmel jelzem, hogy Bíboros főpásztorunk február 7-étől egy ötödéves kispapot disponált hozzánk Hodászi Gábor személyében. Gábor hivatástisztázó időszakra jött hozzánk. Imádkozzunk érte, hogy felismerje az Úr akaratát életében és bátor szívvel kövesse azt!