(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2019. febr. 24. 10:00
Ma országos gyűjtést tartunk a katolikus iskolák javára. Perselyadományunkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián. Szerdán este 7-től a katekumenek hittana lesz a plébánián.
2019. febr. 20. 23:09
​Plébániai farsangunkat febr. 23-án, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. A délutáni gyerekfarsang témája: A teremtéstörténet első 5 napjának teremtményei . Kapunyitás ½ 3-kor. A felnőtt bál este ½ 8-kor kezdődik pezsgős köszöntővel és nyitótánccal. Érkezés 7 órától. A felnőtt belépő ára személyenként 1000 Ft, a gyerekfarsangra családonként 500 Ft. Idén is vásárolható támogatói jegy. Ezt azok vásárolhatják meg, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de hozzá szeretnének járulni a költségekhez.
2019. febr. 17. 10:00
Kedden este ½ 8-tól Apaklubra hívjuk az édesapákat az alsó hittanteremben. Szerdán délután nem lesz ovis hittan . Este 7 órától pedig azoknak a szülőknek tartunk rövid tájékoztatót a plébánián, akiknek gyermeke 2020-ban lesz elsőáldozó. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nagy eseménye lesz az abban az évben szentáldozáshoz járuló gyermekek elsőáldozása. Ezzel kapcsolatosan szeretnénk tájékoztatást adni, illetve a jelentkező gyermekek adatait elkérni.
2019. febr. 10. 10:00
Ma az esti 6-os szentmisén kiszolgáltatjuk a betegek kenetét azoknak a testvéreinknek, akik erre a felkészítő alkalmak valamelyikén jelentkeztek, illetve arra szentgyónással felkészültek. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
2019. febr. 3. 10:00
Ma az elsővasárnapi szentóra délután 5 órakor kezdődik. Hétfőneste ½ 7-től a Szent Mónika Közösség tartja összejövetelét az alsó hitatnteremben, ½ 8-tól pedig képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a felső hittanteremben. Este 6-7-ig pedig a családok tartanak dicsőítő szentségimádást az alsó hittanteremben. Mindenkit szeretettel...