1. Ma az esti 6-os szentmisén kiszolgáltatjuk a betegek kenetét azoknak a testvéreinknek, akik erre a felkészítő alkalmak valamelyikén jelentkeztek, illetve arra szentgyónással felkészültek.
  2. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Pénteken este 6-7-ig a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást az alsó hittanteremben. Mindenkit szeretettel várunk!
  5. Szombaton délelőtt 10-től ministráns foglalkozás lesz a sekrestyében.
  6. Plébániai farsangunkat febr. 23-án, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. A délutáni gyerekfarsang témája: A teremtéstörténet első 5 napjának teremtményei . Kapunyitás ½ 3-kor. A felnőtt bál este ½ 8-kor kezdődik pezsgős köszöntővel és nyitótánccal. Érkezés 7 órától. Jegyárusítás most vasárnap és a jövő hétvégén is minden szentmise után lesz. A felnőtt belépő ára személyenként 1000 Ft, a gyerekfarsangra családonként 500 Ft. Idén is vásárolható támogatói jegy. Ezt azok vásárolhatják meg, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de hozzá szeretnének járulni a költségekhez. A gyerekfarsangra családonként egy-egy tálca süteményt és üdítőt kérünk. A felnőtt farsangra a hölgyek egy tálca süteményt, az urak üdítőt hozzanak magukkal! A szolgálatokra (pl. büfé, kapuőrség, ruhatár, takarítás stb.) egy-egy órás időközökre jelentkezni a templomajtónál kihelyezett táblázaton lehet. A készülő szendvicsekhez felajánlásokat (zöldségek, krémek) is ott lehet jelezni. A tombolának szánt tárgyakat a sekrestyében gyűjtjük (minőségre figyelni!). Cégek felajánlásait is várjuk (kiváló reklámlehetőség)! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni (korábbi példák: vacsorameghívás, torta-felajánlás).
  7. Már előre jelezzük, hogy febr. 20-án, szerdán este 7 órától azoknak a szülőknek tartunk rövid tájékoztatót a plébánián, akiknek gyermeke 2020-ban lesz elsőáldozó . A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nagy eseménye lesz az abban az évben szentáldozáshoz járuló gyermekek elsőáldozása. Ezzel kapcsolatosan szeretnénk tájékoztatást adni, illetve a jelentkező gyermekek adatait elkérni.
  8. Tisztelettel kérlek Benneteket, hogy a szombat esti szentmisén résztvevők közül 6-8 ember a mise előtt, illetve vasárnap az esti misén résztvevők közül szintén 6-8 személy a mise után segítsen a templomot be- illetve visszarendezni a munkálatok miatt. Előre köszönöm azoknak, akik egy kicsit hamarabb jönnek, illetve később mennek haza emiatt!