1. Ma az elsővasárnapi szentóra délután 5 órakor kezdődik.
  2. Hétfőneste ½ 7-től a Szent Mónika Közösség tartja összejövetelét az alsó hitatnteremben, ½ 8-tól pedig képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián.
  3. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a felső hittanteremben. Este 6-7-ig pedig a családok tartanak dicsőítő szentségimádást az alsó hittanteremben. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Jövő vasárnap az esti 6-os szentmise keretében szolgáltatjuk ki azon idős, vagy beteg testvéreinknek a betegek szentségét, akik állapotuk miatt erre rászorulnak, és segítséggel el tudnak jönni erre a vasárnapi szentmisére, illetve az előtte levő 2 felkészítő alkalom valamelyikére. A szerda esti vagy a péntek reggeli szentmise után egy rövid ¼ órában ismertetjük a szentségfelvétel feltételeit, illetve utána szentgyónási lehetőséget is biztosítunk, mivel ez szükséges a szentkenet felvételéhez. Természetesen azokhoz házhoz megyünk, akik ezekre az alkalmakra nem tudnak eljönni. Kérem jelezzék, kihez kell elmennünk!
  5. Plébániai farsangunkat febr. 23-án, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. A délutáni gyerekfarsang témája: A teremtéstörténet első 5 napjának teremtményei . A felnőtt bál este ½ 8-kor kezdődik pezsgős köszöntővel és nyitótánccal. Érkezés 7 órától. Jegyárusítás most vasárnap a 10-es és a 18 órás szentmisék után, jövő héten és két hét múlva pedig minden hétvégi szentmise után lesz. A felnőtt belépő ára személyenként 1000 Ft, a gyerekfarsangra családonként 500 Ft. Idén is vásárolható támogatói jegy. Ezt azok vásárolhatják meg, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de hozzá szeretnének járulni a költségekhez. A gyerekfarsangra családonként egy-egy tálca süteményt és üdítőt kérünk. A felnőtt farsangra a hölgyek egy tálca süteményt, az urak üdítőt hozzanak magukkal! A szolgálatokra (pl. büfé, kapuőrség, ruhatár, takarítás stb.) egy-egy órás időközökre jelentkezni a templomajtónál kihelyezett táblázaton lehet. A készülő szendvicsekhez felajánlásokat (zöldségek, krémek) is ott lehet jelezni. A tombolának szánt tárgyakat a sekrestyében gyűjtjük (minőségre figyelni!). Cégek felajánlásait is várjuk (kiváló reklámlehetőség)! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni (korábbi példák: vacsorameghívás, torta-felajánlás).
  6. Már előre jelezzük, hogy febr. 20-án, szerdán este 7 órától azoknak a szülőknek tartunk rövid tájékoztatót a plébánián, akiknek gyermeke 2020-ban lesz elsőáldozó . A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nagy eseménye lesz az abban az évben szentáldozáshoz járuló gyermekek elsőáldozása. Ezzel kapcsolatosan szeretnénk tájékoztatást adni, illetve a jelentkező gyermekek adatait elkérni.