1. Hétfőn az egész napos szentségimádás csak 10 órától kezdődik a Don Bosco Iskola 9 órakor kezdődő szentmiséje miatt. Este 7-től pedig a felnőttek hittana kezdődik a Közösségi Házban.
  2. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét, mely most kivételesen a sekrestyében kezdődik.
  3. Csütörtökön este ¾ 7-től a tavaly megkezdett Imaiskola folytatódik a második évet is vállalóknak a Közösségi Házban.
  4. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz az Albertfalvi Plébánián. Emellett ½ 6-tól szeretettel várunk mindenkit a Közösségi Házba, ahol a Weiner Leó Katolikus Zeneiskola tanárai adnak koncertet! Részletes műsort a hirdetőre kitett plakátokon lehet olvasni! Este 6-tól 7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  5. A Karitász erős férfiak, markos legények segítségét kéri jövő szombaton reggel 8-kor a Sarkadra induló teherautó felpakolásához.
  6. Három szolgálatkész asszonytól is kér segítséget templomunk. Az oltárterítők mosása és vasalása lenne a feladat. Megosztásban is gondolkodunk, minden megoldás érdekel minket. Jelentkezni a sekrestyében Murányi Katinál lehet.