1. A Karitász idén is nagyböjti tartós élelmiszergyűjtést szervez most vasárnaptól egy héten át jövő vasárnapig. Kérünk titeket, hogy a Mária oltár előtt helyezzétek el adományaitokat! A Karitász az élelmiszer egyik részét a rászoruló albertfalvi családok között osztja szét, a másik felét pedig a péntek reggeli élelmiszerosztások alkalmával a legszegényebbeknek adja. Köszönjük az adományokat!
  2. Hétfőn este 7-től felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban.
  3. Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub tartja soron következő találkozóját a Közösségi Házban.
  4. Kedden este ½ 8-tól az Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  5. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián
  6. Szintén csütörtökön, este ½ 8-tól a karizmatikus közösség, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  7. Szombaton délután 3 órai kezdettel nagyböjti plébániai lelki napot tartunk. A lelki elcsöndesedésre és a kiscsoportos beszélgetésre ráhangoló elmélkedéseket Kelemen László atya, a szomszédos Boldog Meszlényi Zoltán Templom plébánosa tartja. A délután folyamán a kisgyermekes családok részére gyermekvigyázást is biztosítunk. A már meglévő vigyázókhoz más vigyázók jelentkezését is várjuk! A lelki nap az esti 6-os szentmisével és az utána adott szentgyónási lehetőséggel zárul. Várunk Benneteket, készüljünk együtt lelki módon a húsvéti ünnepekre!
  8. Templomunkban március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén magzatok lelki örökbefogadására hívjuk a testvéreket - nőket és férfiakat egyaránt. Csatlakozzunk minél többen a lelki adoptálás imájához, amely által 9 hónapon át imában hordozzuk a veszélyben lévő magzatokat. Bővebb információ a hirdetőtáblán, ill. a https://lelkiadoptalas.hu linken olvasható. Várunk Titeket a közös fogadalomtételre a március 25-i esti 6 órás szentmisén!