1. A Szentföld javára gyűjtünk, és adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk, nagylelkűen adakozzunk!
  2. Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan most elmarad.
  3. Kedden ½ 3- tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  4. Pénteken a szentségimádás délután 4-ig tart. A Gesualdo Kamarakórus nagyböjti hangversenyére hívunk Benneteket a templomba pénteken este 18:15 órai kezdettel. A hangverseny programja a hirdetőtáblán található. Ugyanezen a napon húsvéti szentgyónásra is adunk alkalmat délután a szokott ½ 5-ös kezdéstől a hangverseny és a keresztút alatt egészen az utolsó sorban álló gyónóig. Kérünk Benneteket, igyekezzetek elvégezni a nagyhét előtt a szentgyónást, mivel a nagyhéten erre már nem lesz lehetőség!
  5. Szombaton ismét Kreatív Kuckó alkalmat szervezünk 10-től 4-ig a Közösségi Házban. A karácsonyi alkalomhoz hasonlóan lesz most is sok érdekes barkácsolás. Kicsiknek-nagyoknak kézműveskedési lehetőség, teaház, sportosabb programok, ahol próbára tehetik ügyességüket az erre vállalkozók, illetve kirakodó börze is vár a látogatókat.
    Az alkalmat a program egész ideje alatt adományokkal lehet támogatni az erre kihelyezett nyuszidobozba. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. A szentsír díszítésére adományokat a sekrestyében köszönettel elfogadunk.
  7. A Karitász nagyböjti tartós élelmiszergyűjtésén kb. 1100 kg adomány gyűlt össze. Hálásan köszönjük minden adományozónak a hozzájárulást! Köszönjük továbbá a középiskolás hittancsoportnak, hogy segítettek az elpakolásban!