1. Elsővasárnap lévén délután 5 órától tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn este fél héttől a Szent Mónika közösség tartja találkozóját az egyik közösségi tag otthonában.
  3. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a plébánián, este 6-tól 7-ig családos szentségimádást tartunk, majd közvetlen utána keresztutat is járunk a templomban.
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolás gyerekeknek a Közösségi Házban.
  6. Az idén március 31. - április 2. között megrendezésre kerülő Házaspárok Lelkigyakorlatára március 5-ig várjuk az érdeklődő párok jelentkezését a hazaslelkigyakorlat.alfa(at)gmail.com e-mail címen.
  7. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség újra önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja. A soron következő képzés április 1-jén indul. Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.
  8. A Karitász idén is nagyböjti tartós élelmiszergyűjtést szervez, március 12-e és március 19-e között. Kérünk titeket, hogy a Mária oltár előtt helyezzétek el adományaitokat. A Karitász az élelmiszer egyik részét a rászoruló albertfalvi családok között osztja szét, a másik felét pedig a péntek reggeli élelmiszerosztások alkalmával a legszegényebbeknek adja. Köszönjük az adományokat!
  9. Márc. 18-án, két hét múlva szombaton délután 3 órai kezdettel nagyböjti plébániai lelki napot tartunk. Kérjük, tegyétek szabaddá lelki gyarapodásotok érdekében ezt a szombatot!
  10. Bizonyára eljutott már mindnyájunkhoz az örömteli hír, hogy Ferenc pápa a húsvéti időszakban, április 28-30. között lelkipásztori látogatásra Magyarországra érkezik. A Szentatyával való találkozásokra budapesti helyszíneken kerül sor, különösen a vasárnap délelőtti szentmisére hívunk mindenkit szeretettel! Erre az eseményre készülve Bíboros atya rendelkezésének megfelelően mai naptól egy közös imádságot mondunk április 27-ig minden szentmisén a záró áldást megelőzően.