1. Hétfőn este ¾ 7-től a Szent Mónika közösség, este 7-től pedig a Szent Angéla közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  2. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő találkozóját a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön este 7-től a katekumenek hittana, este ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestje lesz a Közösségi Házban.
  4. Továbbra is szeretettel hívunk és várunk minden kisgyermekes családot a gyerekfarsangra január 27-én, szombaton 15 és 18 óra között a Közösségi Házba! Az idei farsangi beöltözés témája a védőszentek. A 2.000 Ft-os családi belépőt mostantól a hétvégi szentmisék után lehet megvásárolni. A ház befogadóképessége korlátozott, így kérjük, hogy vegyétek meg mielőbb a belépőt!
    A felnőttek farsangi bálját egy héttel később, február3-án tartjuk a DonBosco Iskolában 19.00 órától. Belépő már vásárolható a hétvégi szentmisék után, ára személyenként 4.000 Ft. Idén is elérhető támogatói jegy azok számára, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de hozzá szeretnének járulni a nyári táborok költségeihez. A tombolának szánt felajánlásokat mind a gyerek, mind a felnőtt farsangra a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián gyűjtjük. Cégek felajánlásait is várjuk! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni. Előre is köszönjük! Mindenkit várunk szeretettel!