1. Az isteni irgalmasság vasárnapján délután 3 órakor, a kegyelem órájában a kitett Oltáriszentség előtt imaórát végzünk a templomban. Jöjjünk el minél többen és imádkozzunk együtt a kiengesztelődésért és a világ békéjéért!
  2. Csütörtökön az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Utána este ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség mindenki számára nyitott, imakérés lehetőségével egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk! Az esti katekumen hittan elmarad.
  3. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekek számára a Közösségi Házban.
  4. Hálásan köszönjük megértő együttműködéseteket és anyagi hozzájárulásotokat a Közösségi Ház téli működésének időszakában! A takarékosság eredménye, hogy a fűtési költségek ugyan jelentősen megemelkedtek, de az előzetesen kalkulálthoz képest sokkal kevesebbet kellett fizetnünk villanyszámlára. A fűtési idény április 15-én véget ér, a házat ezt követően nem fűtjük. Ezekből következően a korlátozásokat feloldjuk. A házat a hitoktatási foglalkozásokra, és a plébániai közösségi alkalmakra alapvetően díjmentesen lehet igénybe venni, de az utóbbi események résztvevőit buzdítjuk, hogy adomány formájában továbbra is támogassák a ház fenntartását. Családi rendezvények (születésnap, esküvő, keresztelő utáni agapé stb.) és egyéb események bérleti díj kötelesek. Ezeket az alkalmakat minden esetben előzetesen egyeztetni kell a ház gondnokságával, illetve a plébánossal.
  5. A szentmise után a kijáratoknál a nyári hittan táborra gyűjtünk. A felajánlott összeget utalni is lehet a plébánia számlájára hittan tábor megjelöléssel. Köszönjük adományaitokat!