1. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli és esti szentmise után közvetlenül együtt imádkozzuk a loretói litániát.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja szokásos összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Csütörtökön a családos közösségek és imacsoportok szentmiséje lesz este 6-tól templomunkban, majd utána közvetlenül egy agapéval egybekötött közös beszélgetésre várjuk a közösségek tagjait a Közösségi Házban. Este 7-től pedig a katekumeneket várjuk hittanra - de most már a régi helyszínen - ismét a Közösségi Házban.
  5. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A házaspárok hittana most elmarad.
  6. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a Közösségi Házban, és az esti mise előtt ½ 6-tól együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért.
  7. Május 19-én, pénteken tartjuk az éves lelkiőr találkozót, melyre minden érdeklődőt - nem csak lelki őrt - szeretettel hívunk és várunk! A találkozó a templomban este 6 órakor kezdődik: tanúságtételek hangzanak el, majd dicsőítő szentségimádást tartunk, melyet egy agapé zár a Közösségi Házban. Az agapé az eddigiekhez hasonlóan a hozott "batyuból" lesz.
  8. Június 3-án, szombaton tartjuk hagyományosan plébániánk közösségi napját Péliföldszentkereszten. A program a 11 órakor kezdődő szentmisével indul, és a kb. ½ 6- kor záródó szentségimádással záródik. Közben ebéd, beszélgetések, játék. Kérjük, a sekrestyében jelentkezzetek a létszám és elérhetőség megadásával! Azt is jelezzétek, hogy ha van üres hely az autóban azok számára, akik nem tudják megoldani az utazást.