1. Hétfőn este 7-től az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan elmarad.
  2. Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Pénteken nem lesz a templomban szentségimádás, és a bérmahittan is elmarad.
  4. Szombaton délelőtt 9-től várjuk az elsőáldozásra készülő gyermekeket első szentgyónásra a templomba.
  5. Amint már hirdettük, a pápalátogatás miatt jövő vasárnap délelőtt a budapesti templomokban nem lesznek szentmisék, így nálunk sem, hogy mindannyian a délelőtt ½ 10-kor kezdődő Kossuth téri szentmisére ki tudjunk menni. A térre javasolt minél korábban megérkezni, hogy közeli helyet találjunk magunknak. Esernyőt, vágóeszközt, üveges italt nem vihetünk magunkkal, viszont összecsukhatós széket, műanyag palackos italt, sapkát igen. Nem tervezünk plébániai közös indulást, mindenki egyénileg igyekezzen kijutni. Vegyünk részt minél többen a Szentatyánkkal együtt ünnepelt szentmisén imádkozva nemzetünkért és a világ békéjéért! Akik valamilyen oknál fogva nem tudnak ezen a szentmisén részt venni, azokat a szombat előesti 6-os, és a vasárnap esti 6-os szentmisére hívjuk.
  6. Május 19.-én, pénteken tartjuk az éves lelkiőr találkozót, melyre minden érdeklődőt - nem csak lelkiőrt - szeretettel hívunk és várunk! A találkozó a templomban este 6 órakor kezdődik: tanúságtételek hangzanak el, majd dicsőítő szentségimádást tartunk, melyet egy agapé zár a Közösségi Házban. Az agapé az eddigiekhez hasonlóan a hozott "batyuból" lesz.