1. Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor kezdjük a templomban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden este ½ 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  4. Csütörtökön az esti szentmise után folytatódik az Imaiskola a Közösségi Házban.
  5. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házba, este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  6. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében.
  7. Október 19-én, szombaton délelőtt várjuk a kedves Testvéreket, hogy a Közösségi Ház idei nagytakarítását elvégezzük. A nagytakarítás az ablakok pucolását, ajtók, térelválasztók, beépített szekrények lemosását, konyhaszekrények rendbetételét, mosdók csempéjének tisztítását jelenti, amelyekre a heti takarításkor nem szokott sor kerülni. Jelenleg pár asszony takarítja heti rendszerességgel a házat, az ő kapacitásukba nem fér bele ilyen mértékű nagytakarítás. Közösen használjuk a házat, kérünk benneteket, hogy minél többen gyertek, hogy közösen ki is takarítsuk! Aki tud jönni, jelentkezzen a sekrestyében személyesen, vagy az irodában személyesen, telefonon, e-mailben. Köszönjük!
  8. Október 12-én szombaton délután 3 és este 8 óra között adománygyűjtést szervezünk a közösségi házban. A gyűjtés keretében jó állapotú gyermek- és felnőttruhát, cipőt, hiánytalan játékokat gyűjtünk. Az adományokat a Békés megyei Sarkadra szállítjuk, ahol a helyi karitászcsoport fogja Karácsony előtt szétosztani a környékbeli rászorulók között. A megadott időn kívül érkező adományokat nem tudjuk átvenni és kérem, ne tegyük le az ajtó elé sem!