1. Hétfő délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7-től pedig elkezdődik a bibliaóra szintén a Közösségi Házban.
  2. Keddenként sok szeretettel várjuk a 6-7. osztályosokat 17 órától hittanos, játékos együttlétre a Közösségi Házban! Ebből a korosztályból még nagyon kevesen jelentkeztek eddig, ezért kérjük a szülőket, hogy buzdítsák gyerekeiket!
  3. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, este ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaest tart a Közösségi Házban.
  4. Szombaton délelőtt várjuk a kedves Testvéreket, hogy a Közösségi Ház idei nagytakarítását elvégezzük. A nagytakarítás az ablakok pucolását, ajtók, térelválasztók, beépített szekrények lemosását, konyhaszekrények rendbetételét, mosdók csempéjének tisztítását jelenti, amelyekre a heti takarításkor nem szokott sor kerülni. Jelenleg pár asszony takarítja heti rendszerességgel a házat, az ő kapacitásukba nem fér bele ilyen mértékű nagytakarítás. Közösen használjuk a házat, kérünk benneteket, hogy minél többen gyertek, hogy közösen ki is takarítsuk! Aki tud jönni, jelentkezzen a sekrestyében személyesen, vagy az irodában személyesen, telefonon, e-mailben. Köszönjük!
  5. Jövő vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  6. Október 31-én, Mindenszentek előestéjén, 12 órás imaestet tartunk, amire szeretettel várunk mindenkit! Részletek a kihelyezett plakátokon.
  7. A templom kertjének szépítésére, rendbetételére hívunk Benneteket ismét október 23-a délelőttjére! Az előző kertrendezésekhez hasonlóan, kérünk titeket, hogy hozzátok el családjaitokat és a munkához szükséges eszközöket!
  8. A Karitász erős férfiak, markos legények segítségét kéri október 18-án pénteken reggel 8-kor a Sarkadra induló teherautó felpakolásához. Kérjük, aki tud segíteni, jelezze!