1. A hétfő esti felnőtt hittan elmarad, legközelebb ősszel találkozunk.
  2. Csütörtökön az egyházmegyei katolikus iskolák pedagógusainak Te Deum-a délután 5-kor kezdődik, emiatt az esti mise reggel 7-kor lesz megtartva. A szentségimádás este ½ 5-ig tart majd.
  3. Csütörtök este 7-órától, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Karizmatikus Közösség a Közösségi Házban.
  4. Jövő vasárnap már Úrnapja. Ezen a napon a körmenettel befejeződő szentmise reggeli 10 helyett 9 órakor kezdődik! Ezen a napon hazai ismert zenekarok közreműködésével első alkalommal rendezik meg a Dicsőítő Sziget keresztény zenei fesztivált Szigetmonostoron. Reggel 10.00 órakor Csókay András tart előadást. Az ünnepi szentmisén az idén 75 éves Sillye Jenő vezeti az énekeket. A délután kettőtől kezdődő koncertekre a belépés díjtalan. A rendezvény fővédnöke Erdő Péter bíboros úr, Herczegh Anita asszony és Palánki Ferenc püspök. További információt a dicsoitosziget.hu oldalon találhatunk.
  5. Jún. 20. és szept. 4. között nyári menetrend szerint tartjuk a szentségimádást, vagyis ebben az időszakban csak hétfőn és csütörtökön van szentségimádás 7:30-tól 18:00 óráig. Ha valaki ezeken a nyári napokon beugró szolgálatot tud vállalni, keresse Riszterer Zsuzsit!
  6. Azon lelkiőr testvérek, akik a lelkiőr találkozóra nem tudtak eljönni, a sekrestyében átvehetik ajándékkönyvüket.