1. Vasárnap elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor kezdjük templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Csütörtökön Imaiskola alkalom lesz az esti szentmise után a Közösségi Házban.
  5. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házba, este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  6. Szombaton délelőtt 10-től a ministránsokat várjuk a sekrestyében.
  7. Jövő vasárnap, febr. 11-én, a betegek világnapján, az esti 6-os szentmisében szolgáltatjuk ki a betegek szentségét azon idős, beteg testvéreinknek, akik szentgyónással és egy felkészítő alkalmon való részvétel által előkészültek a szentség vételére. Most szerdán az esti szentmise után, illetve pénteken a reggeli szentmise után közvetlenül tartjuk a felkészítést a részt venni szándékozóknak. Természetesen azokat a testvéreinket, akik ezen alkalmakra nem tudnak eljönni, személyesen felkeressük otthonukban és kiszolgáltatjuk nekik is a szentséget. Kérjük, jelezzétek, ha van ilyen otthon fekvő beteg!
  8. Köszönjük azok segítségét, aki rész vettek a karácsonyi díszítés lebontásában és az utána lévő takarításban!
  9. Sajnálattal közöljük veletek, hogy templomunk fűtése javításra szorul. Tapasztalhattátok, hogy sok helyen nem működnek a párnák. A gyártóval már felvettük a kapcsolatot, a hiba elhárítása folyamatban van. Kérjük türelmeteket!
  10. Az augusztus 5-9. között (hétfőtől-péntekig) megrendezésre kerülő albertfalvi családos táborba a plébánia honlapjáról elérhető űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Az űrlap február 10-én (szombaton) 10 órától tölthető ki. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk, eredményéről pár nap múlva értesítést küldünk. Részletek szintén a honlapon találhatóak, illetve kérdések esetén Móder Attilánál lehet érdeklődni.