Nyári családos tábor 2022

Az albertfalvi családos tábor 2022. augusztus 8-12. között (hétfőtől péntekig) kerül megrendezésre Somogydöröcskén.

Somogydöröcske egy 130 fős kis község, ami a dél-dunántúli dombság lankái közt fekszik, Budapesttől 150 km-re. Jellegzetességei a fehérre meszelt tornácos parasztházak, melyek stílusához a táborhely épületei is illeszkednek.

A tábor programja az elmúlt évekhez hasonlóan tartalmaz majd lelki programot, beszélgetéseket, játékokat.


Délelőttönként a felnőtteknek Darnai János atya tart majd lelki témájú előadást, ezalatt az idő alatt a gyerekek számára a fiataljaink korosztályonként játékos foglalkozásokkal készülnek. A kisbabás családokra is gondolunk: az egyik szülőjükkel együtt baba-mama (baba-papa) beszélgetésekben vehetnek részt.

Minden nap lesz közös imádság, szentmise és dicsőítés, vagy szentségimádás, hogy lelkileg is felüdüljünk.
Célunk, hogy a délelőtt a kisebb gyerekekre felügyelő fiatalok se maradjanak nekik szóló külön program nélkül.

Az elmúlt évek táborainak fotóit végignézve (a Galéria menüpontban) az is megérezheti a tábor hangulatát, aki még nem vett részt ilyen családos táborban.

A tábor költsége az eddig elnyert támogatásokkal felnőtteknek 30.000 Ft/fő, gyerekeknek 15.000 Ft/fő teljes ellátással, 3 éves kor alatt ingyenes. A különleges étkezési igények felárasok. A táborozási költségeket további támogatások elnyerésével szeretnénk csökkenteni. Senki se maradjon otthon csupán a költségek miatt!

A táborhely az eddigi jelentkezések alapján betelt, ha az alábbi linken most jelentkezel, azt már csak várólistára tudjuk fogadni!

https://forms.gle/yGH5HDBkb4RVMu2k8

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk, amiről értesítő e-mailt küldünk. A visszaigazolást követően a jelentkezés családonként 20.000,-Ft előleg átutalásával válik véglegessé.
Kérdés esetén Schwarczkopf Bálintnál, vagy a csaladostabor2022(at)gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni.
Szeretettel várunk!