1. Országszerte a katolikus iskolák javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Hétfőn a képviselőtestületi ülés miatt a felnőtt hittan elmarad.
  3. Szombaton délelőtt ½ 10-től délután 4-ig egyházközségi nagyböjti lelkinap lesz plébániánkon a Közösségi Házban, tanúságtételekkel, Palatinus Kristóf káplán atya előadásával, szentségimádással, interaktív keresztúttal, déli szentmisével. Gyerekes családok részvételét is szorgalmazzuk, mivel gyerekvigyázást is biztosítunk. Ebédre az otthonról hozott „batyukból” közös szeretetlakomát készítünk. Kérjük a testvéreket, közösségeket, fiatalokat, hogy minél többen vegyenek részt a húsvétra való felkészülésben, a közös lelki töltekezésben! A lelki napra való tekintettel a szombati előesti mise elmarad, és az elsőszombati rózsafüzér imádság is a lelki napba épül be.
  4. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő találkozóját a Közösségi Házban.
  5. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este 6-tól ismét keresztutat járunk templomunkban. A házaspárok hittana a másnap szombati egyházközségi lelki nap miatt elmarad, pontosabban áttevődik másnapra, hogy a családok is el tudjanak jönni összpontosítva erre az egész közösségünket érintő lelki programra.