(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. márc. 3. 10:00
Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 24. 19:52
Országszerte a katolikus iskolák javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a képviselőtestületi ülés miatt a felnőtt hittan elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től délután 4-ig egyházközségi nagyböjti lelkinap lesz plébániánkon a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 18. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőévesek számára Imaiskola lesz a Kelenvölgyi Plébánián, és ugyancsak 7-től a Szent Angéla női imacsoport tart összejövetelt a Közösségi Házban. Csütörtökön közvetlenül az esti mise után Imaiskola alkalom lesz a másodévesek számára a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 11. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz felnőttek számára a Közösségi házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete. Ezen a napon kivételesen reggel 7-kor és este 6 órakor is lesz szentmise! Hamvazószerda – mint nagypéntek is - szigorú böjti nap...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 4. 10:00
Vasárnap elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor kezdjük templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 28. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői találkozója lesz a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Szerdán az esti szentmise után kivisszük a fenyőfákat a templomból. Most a takarítani segítőket is várjuk az erős férfiak mellett...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 21. 10:00
Mai naptól kezdődik az ökumenikus imahét, egy héten át a keresztények egységéért imádkozunk. Hétfőn este 7-től ismét bibliaórát tartunk felnőttek számára a Közösségi Házban. Csütörtökön az esti szentmise után közvetlenül Imaiskola alkalom lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 14. 10:00
Hétfőn este ¾ 7-től a Szent Mónika közösség, este 7-től pedig a Szent Angéla közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő találkozóját a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. jan. 7. 10:00
Vasárnap délután 5 órakor tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn a felnőttek hittana elmarad. Csütörtökön ismét Imaiskola alkalmat tartunk az esti szentmise után...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. dec. 31. 10:00
1. Vasárnap Szent Család vasárnapja, egyben már dec. 31-e, szilveszter napja. Egész vasárnap a megszokott ünnepi miserend szerint tartjuk a szentmiséket, de a vasárnap esti 6-os szentmise, mely egyben év végi hálaadás, már a másnapi Istenanyaság ünnepének előesti miséje. Mint tudjuk, ez is parancsolt ünnep. Ezen a hétvégén is a két egymás utáni napon, vagyis ma és holnap, hétfőn, részt kell vennünk szentmisén. Fokozott gondossággal figyeljünk az idén erre...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)