(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. okt. 30. 10:00
Hétfőn este, Mindenszentek napjának előestéjén az ünnepre való tekintettel a reggeli 7-es mise helyett este 6 órakor mondunk előesti szentmisét. Az esti szentmise után másnap reggel 6 óráig HOLYWIN dicsőítő est lesz a Közösségi Házban. A Holywin, egy imádságos válasz a halloween-re, amely egy okkult elemekkel tarkított pogány ünnep. Ezen az estén folyamatosan imádkozunk és énekekkel dicsőítjük a Jóistent. Több dicsőítő csapat vesz részt ebben az imádságban, akik 1-2 óránként váltják egymást. Az imaest nyitott, így az egész éjszaka folyamán betérhetünk és bekapcsolódhatunk az imádságba. Mindenkit szeretettel hívunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. okt. 23. 10:00
Hétfőn este a felnőttek hittana kivételesen elmarad. Kedden délután ½ 3-kor a Szent Annáról elnevezett 60+ -os közösség összejövetele lesz a Közösségi Házban Szintén kedden este ½ 8-kor Apaklubot tartunk a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. okt. 16. 10:00
Ma a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Kedden este 6-tól az Alfa Forrás közösségi alkalmat tartjuk a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. okt. 9. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőttek számára tartott hittan lesz a Közösségi Házban, mely bibliai ismereteinket kívánja bővíteni. Kedden este ½ 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. okt. 2. 10:00
Elsővasárnapi szentségimádási óránkat (október 2-án) délután 5 órakor kezdjük templomunkban. Az esti szentmise után a búcsúnkhoz kötődően az Énekes Iskola immár hagyományosan koncertet ad templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 25. 10:00
Kedden este 8 órától Apaklub lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön lesz Szent Mihály arkangyal ünnepe, mely egyházközségünk búcsúnapja. Az ünnepi szentmise este 6 helyett 7 órakor kezdődik...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 18. 10:00
Kedden este 6-kor Alfa-forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Szerdán délután 5-től az ovisokat, este 7-től pedig a középiskolásokat várjuk hittanra a Közösségi Házba. Csütörtökön az elsőáldozók hittana elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 11. 10:00
Hétfőtől ismét elindul az 5 napos szentségimádás megfelelő létszámú lelkiőr jelentkezőnek köszönhetően. Nagyon köszönjük Zsuzsinak a szervezést és a lelkes jelentkezőknek a szolgálatot! Ezzel párhuzamosan újra indul az otthonról vállalható imaszolgálat, az IMAHÁLÓ is, melyhez lehet csatlakozni! Szeretnénk ezzel lehetőséget adni mindazoknak, akik eddig a családi vagy egészségi állapotuk, illetve munkabeosztás miatt akadályozva voltak abban, hogy eljöjjenek a közös imaalkalmakra...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 4. 10:00
Vasárnap délután 5 órakor tartjuk a templomban elsővasárnapi szentségimádási óránkat. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. aug. 28. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért este ½ 6-tól imádkozzuk együtt a templomban. Jövő vasárnap a reggeli 10-es szentmise már Veni Sancte...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)